Ukrajinský boršč
Obědy / Polévky / Večeře

Ukrajinský boršč

Pravý ukrajinský boršč s bohatým hovězím vývarem a charakteristickou červenou barvou. Výživná polévka plná zeleniny a masa, která nasytí a zahřeje. Připravuje se pomalu, ale výsledek stojí za to - autentická chuť Ukrajiny.

Doba přípravy 3:00 hod. Hodnocení 4.7/5 Zobrazení receptu 46x
Nejlepší boršč
Polévky

Nejlepší boršč

Boršč je tradiční ukrajinská polévka, která se stala symbolem východoevropské kuchyně. Jeho charakteristickou červenou barvu mu dodává červená řepa. Hlubokou chuť zajišťuje vývar z masa a zeleniny. Existuje mnoho regionálních variací boršče, od čistě vegetariánských po bohaté masové verze. Tento využijete jako výživnou polévku, která zasytí i zahřeje během chladnějších měsíců.

Doba přípravy 3:00 hod. Hodnocení 4.6/5 Zobrazení receptu 158x