Recepty španělské kuchyně spojují jednoduchost s výraznou chutí. Od tapas po vydatnou paellu – každý recept přináší slunce, vášeň a chuť Středomoří. Naučte se připravit tradiční pokrmy.
Hustá, výrazně česneková omáčka z olivového oleje a vejce, tradiční španělské aioli se perfektně hodí k pečeným bramborám i čerstvému chlebu. Vyzkoušejte jemně vyšlehané aioli bez hořčice, založené na pravé španělské receptuře s vejcem, citronem a česnekem.
Svěží rýžový salát s tuňákem jako lehký oběd, nebo rychlá večeře. Kombinace kvalitního tuňáka, křupavé zeleniny, vajec. Příprava je snadná, rychlá, takže si ho můžete dopřát kdykoliv. Zasytí a dodá energii na celé odpoledne.
Churros, tyhle křupavé, zlatavé tyčinky smaženého těsta, jsou symbolem Španělska a jeho kulinářské tradice. Ten kontrast křupavého zevnějšku a nadýchaného vnitřku, sladká chuť a omamná vůně skořice... to je prostě Španělsko.
Koktejl, který rozzáří dětské oči a roztančí chuťové pohárky - takový malý výlet do světa dospěláckých nápojů, ovšem v té nejzdravější podobě. Šťavnatá směs ovocných džusů vytváří nádherně barevný nápoj, který už na první pohled vyvolává pocit exotické dovolené. Perlivá voda dodává nápoji ten správný šmrnc, díky kterému se děti cítí jako opravdoví malí barmanové.