Domácí rohlíky můžete připravit na mnoho způsobů. Vyzkoušejte klasické máslové, celozrnné nebo třeba sýrové. Klíč je správné kynutí a vysoká teplota v troubě. Každý recept slibuje křupavost a zajímavou chuť. Zjisti, který ti sedí nejvíc!
Upečte si pravé Karlovarské rohlíky! Křupavá kůrka, měkká střídka, vůně kmínu soli. Tradiční západočeská pochoutka, která chutná skvěle samotná i s oblíbenou pomazánkou. Domácí pečivo, kterému neodoláte.
Rohlíky z prášku do pečiva jsou rychlou náhradou klasických kynutých rohlíků. Díky prášku do pečiva není třeba čekat na kynutí, což šetří čas a usnadňuje přípravu. Výsledné pečivo je krásně nadýchané, měkké uvnitř a zvenku jemně křupavé.
Domácí rohlíky představují jeden z nejuniverzálnějších pekařských výtvorů, které zvládne připravit téměř každý. Jejich kouzlo spočívá v mimořádné jednoduchosti – stačí několik základních surovin a špetka trpělivosti, abyste mohli vykouzlit čerstvé pečivo, jehož vůně zaplní celou domácnost.