Upečte si pravé Karlovarské rohlíky! Křupavá kůrka, měkká střídka, vůně kmínu soli. Tradiční západočeská pochoutka, která chutná skvěle samotná i s oblíbenou pomazánkou. Domácí pečivo, kterému neodoláte.
Péct domácí Karlovarské rohlíky je pro mě vždy malý svátek. Je v tom kus české historie a řemeslného umu. Ta nepopsatelná radost, když se z trouby začne linout ta typická vůně čerstvého pečiva, kmínu soli. Křupavá, zlatavá kůrka při prvním zakousnutí slibuje následné blaho, které se rozvine v měkké, nadýchané střídce. Použití kombinace hladké polohrubé mouky dává rohlíkům tu správnou pevnost zároveň jemnost. Sádlo, tradiční česká surovina, dodává pečivu vláčnost specifickou, domácí příchuť, ačkoli použití kvalitního másla je též výbornou variantou. Kvásek, připravený z čerstvého droždí trochy cukru a mléka, je základem pro správné vykynutí nadýchanost.