Izraelská kuchyně nabízí nepřeberné množství receptů, které jsou plné chutí a vůní. Od krémového hummusu a křupavého falafelu po sytou shakshuku nebo osvěžující tabbouleh. Základem jsou čerstvé suroviny jako olivový olej, bylinky, sezamová pasta a voňavé koření. Pokud milujete zdravá a pestrá jídla, izraelské recepty vás nadchnou!
Hummus z cizrny s tahini a česnekem je plný chutí, které se hladce doplňují v každém soustu. Krémová struktura jemně podpořená citrusovým nádechem citronové šťávy vytváří harmonii, kterou si zamilujete.
Tento netradiční hummus z muškátové dýně přináší sladkou a jemnou chuť, která osvěží tradiční variantu tohoto pokrmu. Dýně dodává hummusu krémovější konzistenci a lehce nasládlý nádech, tahini a česnek přiblížují vice klasice. Skvělá volba na zdravou svačinku, předkrm nebo s čerstvým chlebem i jako hlavní chod.