1
Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Kuřecí maso omyjte, osušte a nakrájejte na menší kostky.
2
Na pánvi rozehřejte olej a osmahněte cibuli dozlatova. Přidejte maso a při smažení ho posypte grilovacím kořením, pepřem a solí.
3
Jakmile maso zbělá, vmíchejte mletou papriku a krátce ji orestujte, aby uvolnila chuť.
4
Vše přendejte do hrnce, zalijte vodou tak, aby maso bylo těsně ponořené, a přikryjte pokličkou.
5
Vařte na mírném ohni 25 minut, dokud maso nezměkne a nevsákne chuť koření.
6
Hladkou mouku rozmíchejte v troše studené vody a vlijte ji do omáčky. Za stálého míchání vařte ještě 5-7 minut do zhoustnutí.
7
Ochutnejte a případně dosolte. Podávejte s rýží, těstovinami nebo bramborovou kaší.