Marináda na žebra do trouby
Večeře / Marinády

Marináda na žebra do trouby

Marináda na žebra do trouby spojuje sladké a pikantní chutě. Díky medu a sójové omáčce získají žebra nádherně lesklý povrch. Aromatický česnek s tymiánem dotváří jedinečný charakter pokrmu. Pečená žebra v marinádě s medem, paprikou a hořčicí okouzlí bohatou chutí.

Doba přípravy 2:05 hod. Hodnocení 3.9/5 Zobrazení receptu 50x
Marináda na hovězí steak
Marinády

Marináda na hovězí steak

Bohatá marináda na hovězí steak s rozmarýnem, česnekem a balsamikem dodá masu šťavnatost a výraznou chuť. Oceníte při venkovním grilování i doma na pánvi.

Doba přípravy 25 min. Hodnocení 4.8/5 Zobrazení receptu 117x
Medová marináda na žebra
Marinády

Medová marináda na žebra

Medová marináda propůjčuje žebrům neodolatelnou sladko-slanou chuť s jemným pikantním nádechem. Kombinace medu, sójové omáčky a jablečného octa vytváří dokonalou rovnováhu chutí, která se během pečení krásně karamelizuje a obalí žebra do lesklé glazury.

Doba přípravy 10 min. Hodnocení 4.1/5 Zobrazení receptu 135x
Medová marináda na kuřecí křídla
Obědy / Večeře / Marinády

Medová marináda na kuřecí křídla

Tato marináda propůjčuje kuřecím křídlům neodolatelnou sladko-slanou chuť, která je vyvážená kořenitou vůní zázvoru a česneku. Pečením se povrch křídel krásně zkaramelizuje a vytvoří lepkavou, zlatavou krustu. Vnitřek křídel zůstává šťavnatý a plný chuti.

Doba přípravy 55 min. Hodnocení 4.8/5 Zobrazení receptu 98x
Balsamico-medová zálivka
Zálivky / Marinády

Balsamico-medová zálivka

Balsamico medová zálivka je dokonalým spojením sladkokyselých chutí, které dodávají pokrmům hloubku a svěžest. Kombinace balsamikového octa, medu a dijonské hořčice vytváří harmonický kontrast mezi jemnou sladkostí a příjemnou kyselostí.

Doba přípravy 5 min. Hodnocení 4.1/5 Zobrazení receptu 110x