Šťavnatá vepřová pečeně s výraznou hořčičnou omáčkou potěší každého milovníka české kuchyně. Noblesní slavnostní oběd.
Vepřová pečeně s hořčičnou omáčkou vychází z tradice domácí české kuchyně, kde se propojuje důraz na sytost s potřebou jemnosti. Kombinace dvou druhů hořčice dodává omáčce hloubku. Plnotučná nabízí kulatou chuť, dijonská ostřejší akcent. Obě spolu vytvářejí rovnováhu, která se s každým soustem propíše do vepřového masa naplno. Při pečení v pomalém tempu zůstává maso vláčné, zachovává si přirozenou šťavnatost. Vypečené šťávy ve spojení s vývarem a vínem dávají omáčce charakter. Zjemnění smetanou nepůsobí těžce. Výsledná omáčka není příliš hustá ani řídká a optimálně obalí maso bez zakrytí chuti.