Kuřecí perkelt
Obědy

Kuřecí perkelt

Připravte si kuřecí perkelt, klasiku, která nikdy nezklame. Základem je kvalitní paprika, pomalu dušené kuřecí maso, hustá smetanová omáčka. Každé sousto je oslavou poctivé domácí kuchyně. Skvěle se doplňuje s haluškami, nabízí vydatné jídlo, které zasytí, potěší.

Doba přípravy 1:50 hod. Hodnocení 3.6/5 Zobrazení receptu 64x
Vepřový paprikáš s tarhoňou
Obědy

Vepřový paprikáš s tarhoňou

Vepřový paprikáš vyniká svou svěžestí a bohatou chutí. Přidáním červené a žluté papriky se do pokrmu dostává nejen vitamín C, ale i rozmanitost barev, která láká k ochutnání.

Doba přípravy 0 min. Hodnocení 3.3/5 Zobrazení receptu 93x
Bleskový kuřecí paprikáš
Obědy / Večeře

Bleskový kuřecí paprikáš

Bleskový kuřecí paprikáš je variací tradičního maďarského pokrmu, který spojuje jemné kuřecí maso s bohatou smetanovo-paprikovou omáčkou. Díky sladké paprice získává omáčka krásnou červenooranžovou barvu a lehce kouřovou vůni.

Doba přípravy 40 min. Hodnocení 4.8/5 Zobrazení receptu 183x
Pomazánka z tvrdého salámu
Snídaně / Svačiny / Večeře / Pomazánky

Pomazánka z tvrdého salámu

Pomazánka z tvrdého salámu je mush have pro milovníky uzenin. Díky kombinaci másla, sýra a koření má lahodnou krémovou strukturu, která se výborně hodí na čerstvý chléb nebo opečené toasty. Můžete přidat například kapku worcestrové omáčky, trochu kyselé smetany nebo nadrobno nakrájenou cibuli pro další ozvláštnění chuti

Doba přípravy 10 min. Hodnocení 4.1/5 Zobrazení receptu 194x
Uherská pomazánka
Snídaně / Svačiny / Večeře / Pomazánky

Uherská pomazánka

Uherská pomazánka představuje mnohem víc než jen klasickou svačinu - je to všestranný základ pro řadu rychlých a chutných pokrmů. Její výrazná chuť, daná kombinací kvalitního uherského salámu s krémovým základem, vytváří dokonalou harmonii, která se přizpůsobí různým způsobům servírování.

Doba přípravy 5 min. Hodnocení 3.7/5 Zobrazení receptu 142x
Ořechové bejgli z Maďarska - závin s vlaškými ořechy
Moučníky a dezerty

Ořechové bejgli z Maďarska - závin s vlaškými ořechy

Bejgli je maďarský moučník, který se připravuje zejména během vánočních svátků. Charakteristický je svým křehkým těstem a bohatou náplní z vlašských ořechů, která je dochucena skořicí a citronovou kůrou.

Doba přípravy 2:30 hod. Hodnocení 4.7/5 Zobrazení receptu 180x