Upečte si domácí housky na hamburgery! S tímto receptem zvládnete lahodné, nadýchané bulky, které pozvednou vaše hamburgery na novou úroveň. Překvapte své blízké čerstvým pečivem.
Domácí housky na hamburger jsou více než plnohodnotnou náhradou těch kupovaných. Příprava sice vyžaduje trochu času, ale výsledek stojí za to. Vlastnoručně upečené bulky dodají hamburgerům jedinečnou chuť a můžete si být jisti, že používáte jen kvalitní suroviny.
Recept je jednoduchý, zvládne ho i začátečník. Důležité je dodržet postup, nechat těsto dobře vykynout. Odměnou vám budou měkké, nadýchané housky, které se v ústech doslova rozplynou. Můžete si je upéct den předem, uchovat je v uzavřené nádobě, aby zůstaly vláčné. Domácí housky se hodí i k dalším pokrmům. Můžete je použít k snídani, svačině, večeři. Výborné jsou s máslem, džemem, sýrem, šunkou.
Můžete experimentovat s různými druhy mouky, přidat semínka, bylinky, koření. Vytvořte si vlastní vysněné bulky.