Nejlepší domácí langoše
Večeře

Nejlepší domácí langoše

Nadýchané domácí langoše s křupavým okrajem a jemným středem ohromí výraznou česnekovou chutí, zakysanou smetanou, kečupem a bohatou vrstvou strouhaného sýra.

Doba přípravy 1:20 hod. Hodnocení 4.8/5 Zobrazení receptu 18x
Marináda na žebra do trouby
Večeře / Marinády

Marináda na žebra do trouby

Marináda na žebra do trouby spojuje sladké a pikantní chutě. Díky medu a sójové omáčce získají žebra nádherně lesklý povrch. Aromatický česnek s tymiánem dotváří jedinečný charakter pokrmu. Pečená žebra v marinádě s medem, paprikou a hořčicí okouzlí bohatou chutí.

Doba přípravy 2:05 hod. Hodnocení 3.9/5 Zobrazení receptu 26x
Bramborové langoše
Večeře

Bramborové langoše

Zlatavé, křupavé na povrchu, uvnitř neskutečně měkké. To jsou domácí bramborové langoše. Recept je jednoduchý, přitom výsledek předčí všechna očekávání. Servírované s česnekem, sýrem, kečupem či zakysanou smetanou, uspokojí chutě celé rodiny.

Doba přípravy 1:55 hod. Hodnocení 4.4/5 Zobrazení receptu 38x
Jednoduché langoše bez kynutí
Večeře / Chuťovky

Jednoduché langoše bez kynutí

Moje langoše bez kynutí jsou naprostý spásný recept pro každého, kdo nechce čekat hodiny na kynutí těsta! Už tolikrát mi zachránily situaci, když přišla nečekaná návštěva nebo když jsem prostě dostala chuť na něco dobrého a neměla jsem čas čekat.

Doba přípravy 25 min. Hodnocení 4.6/5 Zobrazení receptu 203x
Zapečené rohlíky v alobalu
Svačiny / Večeře

Zapečené rohlíky v alobalu

Tento recept představuje jednoduchý způsob, jak proměnit obyčejné pečivo ve vydatnou a teplou svačinu. Kombinace šunky, sýra a ochucené vaječné směsi vytváří uvnitř křupavého rohlíku šťavnatou a voňavou náplň.

Doba přípravy 35 min. Hodnocení 4/5 Zobrazení receptu 80x
Buřtový salát
Svačiny / Večeře / Saláty

Buřtový salát

Buřtový salát má své pevné místo na stolech při chalupářských posezeních, pivních slavnostech i rychlých studených obědech. Je výrazný, plný chuti a vyvolává dojem retro pohody. Uzená vůně buřtů se propojuje s nakyslými tóny zálivky, cibule přináší ostřejší akcent a okurky jemné osvěžení.

Doba přípravy 25 min. Hodnocení 4.4/5 Zobrazení receptu 87x
Ďábelská omáčka
Omáčky

Ďábelská omáčka

Tato ďábelská omáčka je pikantní, krémová a zároveň lehce sladkokyselá díky kombinaci červeného vinného octa, medu a chilli papriček. Kečup dodává jemnou rajčatovou chuť, sójová omáčka umocňuje hloubku chuti.

Doba přípravy 5 min. Hodnocení 3.5/5 Zobrazení receptu 158x
Domácí koktejlová omáčka
Omáčky

Domácí koktejlová omáčka

Koktejlová omáčka, známá také jako Marie Rose omáčka, je oblíbená klasika v mezinárodní kuchyni. Její svěží a lehce pikantní chuť perfektně doplňuje mořské plody, zejména krevety. Koktejlová omáčka má původ v britské kuchyni, kde je tradičně podávána jako součást prawn cocktail předkrmu.

Doba přípravy 10 min. Hodnocení 2.9/5 Zobrazení receptu 121x